Calatorii in siguranta cu copiii: Ce trebuie sa stii despre asigurari

Vacanta de vara se apropie cu pasi repezi, iar multi dintre noi ne pregatim de aventuri alaturi de cei mici. Pentru ca vacanta sa fie una relaxanta si lipsita de griji, este esential sa ne asiguram ca suntem pregatiti din punct de vedere legal si financiar.

Politia de Frontiera a atras atentia asupra unor aspecte importante legate de calatoriile cu copiii, subliniind necesitatea unor documente specifice.

Asigurarile de calatorie:

  • Asigurari medicale: Acestea sunt esentiale pentru a acoperi costurile tratamentului medical in caz de accident sau boala in strainatate.
  • Asigurari de anulare: Acestea pot acoperi costurile de anulare a calatoriei in cazul unor evenimente neprevazute, cum ar fi o boala sau o urgenta familiala.
  • Asigurari de bagaje: Acestea pot acoperi costurile de inlocuire a bagajelor pierdute sau deteriorate in timpul calatoriei.
  • Asigurari de raspundere civila: Acestea pot acoperi costurile de despagubire in cazul unor daune cauzate de catre copilul dumneavoastra in timpul calatoriei.

Alte aspecte importante:

  • Documentele necesare: Este esential sa verificati cu atentie documentele necesare pentru a calatori cu un copil, inclusiv pasaportul, viza (daca este cazul), acordul notarial al parintelui/parintilor care nu calatoresc cu copilul, precum si certificatul de nastere.
  • Informatii despre destinatie: Inainte de a pleca, informati-va despre legislatia locala, despre conditiile de sanatate si despre eventualele riscuri specifice destinatiei.

Asigurati-va ca aveti toate documentele necesare si ca sunteti pregatiti pentru orice eventualitate. O vacanta relaxanta si sigura incepe cu o planificare atenta!

GEPA BROKER DE ASIGURARE SRL

Telefon: 0260610700
E-mail: reinnoiri.gepa@gmail.com

STR.TUDOR VLADIMIRESCU,NR.40,BL.B42,BIR.1
LOC.ZALAU,JUD.SALAJ
CAPITAL SOCIAL 25000
J31/165/2010
CUI 26980269
BT : RO22BTRLRONCRT0016681903

Se incarca ... asteptati