Ce tipuri de asigurari ar fi putut fi implicate in tragedia de pe platoul de filmare "Rust"?

Tragedia de pe platoul de filmare "Rust", care a dus la moartea regizoarei de imagine Halyna Hutchins, a readus in atentia publicului importanta asigurarilor in industria cinematografica.

Asigurari de raspundere civila: Aceste asigurari ar fi putut acoperi costurile asociate cu daunele materiale si morale cauzate de accidentul de pe platou. Asiguratorul ar fi putut fi obligat sa plateasca despagubiri familiei victimei, precum si costurile medicale ale regizorului ranit, Joel Souza.

Asigurari de productie: Aceste asigurari ar fi putut acoperi costurile de productie pierdute din cauza intreruperii filmarilor. Asiguratorul ar fi putut fi obligat sa plateasca costurile de refacere a filmarilor, inclusiv angajarea unui nou director de imagine si costurile de re-filmare a scenelor afectate.

Asigurari de accidente: Aceste asigurari ar fi putut acoperi costurile medicale ale victimelor accidentului, precum si costurile de reabilitare. Asiguratorul ar fi putut fi obligat sa plateasca despagubiri familiei victimei, in cazul decesului.

Asigurari de raspundere profesionala: Aceste asigurari ar fi putut acoperi costurile asociate cu actiunile neglijente ale personalului de pe platou, inclusiv ale actorului Alec Baldwin. Asiguratorul ar fi putut fi obligat sa plateasca despagubiri familiei victimei, precum si costurile de aparare in instanta.

Este important de mentionat ca tipurile de asigurari implicate in acest caz pot varia in functie de contractul de productie si de legislatia locala.

GEPA BROKER DE ASIGURARE SRL

Telefon: 0260610700
E-mail: reinnoiri.gepa@gmail.com

STR.TUDOR VLADIMIRESCU,NR.40,BL.B42,BIR.1
LOC.ZALAU,JUD.SALAJ
CAPITAL SOCIAL 25000
J31/165/2010
CUI 26980269
BT : RO22BTRLRONCRT0016681903

Se incarca ... asteptati