Inundatii devastatoare in Elvetia: Ce tipuri de asigurari te pot proteja?

Imaginile cu inundatiile din Zermatt, Elvetia, ne-au socat pe toti. O statiune de schi populara, izolata de restul lumii, cu trei persoane disparute si pagube materiale semnificative. Evenimentele recente ne reamintesc de importanta asigurarilor, mai ales in contextul schimbarilor climatice si a evenimentelor meteorologice extreme din ce in ce mai frecvente.

Ce tipuri de asigurari te pot proteja in astfel de situatii?

  • Asigurarea de locuinta: Acopera pagubele materiale produse de inundatii, inclusiv deteriorarea cladirii, a bunurilor din interior si a mobilierului.
  • Asigurarea de bunuri: Acopera pagubele produse bunurilor personale, cum ar fi electronice, bijuterii, haine, in cazul inundatiilor.
  • Asigurarea de raspundere civila: Acopera costurile legale si despagubirile pe care le-ai putea plati in cazul in care ai provoca daune materiale sau fizice altei persoane din cauza inundatiilor.
  • Asigurarea de calatorie: Acopera costurile medicale, de repatriere si de cazare in cazul in care esti afectat de o inundatie in timpul unei calatorii.

Este important sa verifici cu atentie clauzele politei de asigurare pentru a te asigura ca esti acoperit in cazul inundatiilor. De asemenea, este recomandat sa te informezi despre riscurile specifice zonei in care locuiesti si sa iei masuri de prevenire a inundatiilor.

In continuare, vom analiza mai detaliat fiecare tip de asigurare si vom oferi informatii utile pentru a te proteja in caz de inundatii.

GEPA BROKER DE ASIGURARE SRL

Telefon: 0260610700
E-mail: reinnoiri.gepa@gmail.com

STR.TUDOR VLADIMIRESCU,NR.40,BL.B42,BIR.1
LOC.ZALAU,JUD.SALAJ
CAPITAL SOCIAL 25000
J31/165/2010
CUI 26980269
BT : RO22BTRLRONCRT0016681903

Se incarca ... asteptati